Jag för ett år sen.

Jag fyller år imorrn. Och jag är glad. Och lite förrvirrad. Jag ser så ledsen ut på den här bilden, även fast jag fyllde år då. Jaja, jag ska spela gitarr hela kvällen tror jag.

Can I?

Even though you've all ready run away from all that ever existed between the two of us, I dearly wish you missed me, just a little bit. Miss me breif moments, when you really would like someone to hug and kiss. And when I see you around, memories flimmer by, and I just get so damn sad. Don't leave my hyper heart alone. It might get hurt. Can I be with you ronight, just a second, maybe touch your skin? Or just say all theese stuff that's burning inside me.

You might be a big fish, in a little pond, doesn't mean you've won. 'Cause along may come a bigger one.

Ska äta pannkakor och vara glad idag.

Lite mer Elin.


När man äntligen kan se, vem som drar i alla trådar.

Fotade Elin idag, fin tjej.

Men även hundratusen röster kan ha fel.


.


Don't leave my hyper heart alone on the water.

Äntligen har jag köpt mitt megasnygga pannband. Och idag fick jag en jacka och köpte en senapsgul tröja. Och så har jag köpt en dubbelring som ser ut som en nyckel.

Våra hjärtan slog lika hårda slag.

Morgonen är min. Bara min, min tid att få mina tankar lite lugnare innan jag ska möta resten av världen. Stänga av känslorna och försöka att le. Det har blivit lättare att låtsas, och jag tror att jag har lurat mig själv till att bli lycklig igen. Om man bara låtsas tillräckligt länge.
--
De är bara ett virrvarr av minnen nu, men de små sakerna jag kommer ihåg är tydliga. Kommer ihåg hur mina tårar sakta rann ner och gjorde allt salt. Hur du pussade bort dem. Att du sa åt mig att aldrig mer säga förlåt. Våra långa nätter med Kent som bakgrundsmusik. Våra kalla promenader i snön. Dina kramar. Din tröst. Och jag kommer aldrig förstå hur du klarade av min olycklighet och mina tårar. Jag har försökt, och jag försöker igen.
--

ÅH

Alltså måste ha ett pandband, ska nog till HM imorrn. Om jag hinner.

Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort.

Var på Liseberg igår. Åkte massor av läskiga karuseller och tumlade om mina tankar och inälvor. Och såg Göteborg högt ovanifrån. Det var fint.

En fredagskväll som denna är den här låten helt magisk.

Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig kunna finna
någon ro.
Hon var den som kände efter så det spraka, kunde glittra, men sen var det 
som hon dog. Inombords så vändes världen uppochner, då hon en dag 
träffa en annan han var mer, 
så att han la band på sig själv och kände sen 
ofta att han inte var en tillräcklig människa.

De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor. De bytte nummer, bytte 
kyssar, de fick inte nog av varann. 
Bytte nycklar, bytte kläder, bytte tankar.
Bytte kärlek, bytte ringar, ville vandra tillsammans, tillsammans,
tillsammans, tillsammans.

Han var den som lätt blev deppig, men var tyst om saken, 
stängde in sig i sitt 
lilla hörn.
Han var den som sov på saken kanske lite allt för länge, levde kvar där 
utan bön. Och inombords så vändes världen uppochner då han en dag 
träffa en annan hon var mer för att leva ut i brand ur känslo ved. 
Fick honom att känna och leva helt ifred med sig själv.

Tillsammans - Albin Gromer.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

I morgon ska jag till Liseberg, och det känns helt okej att jag inte är där ikväll. Håkan är världens bästa men jag har fått en stor Håkandos det här året redan. Det känns inte så mycket. Matilda ringde innan, det var fint. Jag vet vilken dy hon varit i spelade de då. Och så hörde jag Matildas ljuva skrik.

∞∞∞

Fick hem Sunsilk Shampoo och Balsam i brevlådan idag, för att jag tydligen var en utvald testpilot i Sofis modeklubb. Kul, jag som behövde shampoo just nu. Älskar gratis, gratis är bäst.

Mums.

Tilda och jag har en crush på Pär Lernström (SORRY TIlda), eller Päris som vi säger. Så snygg alltså!

Why can't you leave me tomorrow instead?

Ska fika med mina fina klasskompisar idag. Längesen jag var på madrix. Ska bli fint.

Här finns ingenting att klaga på, jag vet.

Finaste klänningen. ♥

Jag behöver inte dig, jag behöver bara oss.

Saknar att vara naiv och sorglös.

Strange things will happen, if you let them.

Vill bara ha en paus från allt. Bara för några timmar. Bara slippa tänka så mycket och tänka på fel saker. Kanske skriva en låt. En bok. Skriva utan stopp och fotografera. Spela på min svarta gitarr och inte känna mig lika svart som den inuti. Sen gå tillbaka till något bättre. Kanske ha någon som gillar en lite extra, som lägger märke till de små detaljerna. Att jag ler lite för ofta. Vid fel tillfällen. Att jag kanske ler, men ögonen är fulla av tårar och munnen full av ord jag bara vill spy ut. Någon som jag kan kalla min.

◊◊◊◊◊◊

'Ellen tog de här bilderna för några veckor sen. Vill ha hennes hatt.

Who said I lied, because I never, I never.

Ellen påminde mig om den här fina covern.

Jag har en vän som kallar mig känslig, som kanske känner mig förväl.

Jag har en jättefin vän. Emilia. Hon är alltid glad och får mig alltid att skratta. Hon älskar Solsidan och Ove. Det gör henne bara ännu roligare. Och så älskar hon Oskar Linnros. Hon är bra på att göra macarons. Hon har så dålig humor att det blir bra. Hon är världens snällaste och skulle aldrig såra någon. Och hon är min vän, vilket gör allt det här mycket mer värdefullt. Och jag älskar henne.

Fina Emilia.


Jag har gått från väldigt kär till obegripligt ensam.

Himla fin låt.

Finaste finaste Ellen.


Is it real or is it just a game?

Kan inte längre säga som det är. Slingrar mina ord, försöker säga det på något annat sätt. Men ingen förstår vad jag menar. Vill visa att jag inte är på topp, att jag inte är som innan. Att allt jag egentligen vill är att spela gitarr och sjunga. Visa vad jag kan. Skriva och fota. Inte lära mig om atomer och molekyler, inte lära mig glosor. Även om det är jättebra att kunna. Men det finns liksom ingen ork kvar i mig. Jag vill gråta utan att skämmas, skriva utan att bry mig om vem som ska läsa det. Vara den jag egentligen är. Vill att folk ska bry sig om det jag säger. Inte vifta bort det och tro att jag sagt det innan. Eller tro att det inte är viktigt. För det jag säger, som verkar så otroligt konstig, är egentligen något viktigt jag vill få ur mig utan att säga det rakt ut. Jag är ledsen att mina vänner får ta det, jag är så himla ledsen. Men jag är helt enkelt för feg. För feg för att visa känslor och vara rak. Snälla ni, ha överseende. Jag är svag.

.

Vill hitta din akilleshäl, skada dig. Du verkar vara så oslagbar och onårbar. Det måste finnas något som gör ont i dig. Jag vill ju inte göra dig illa egentligen. Jag vill pussa på det onda och ta bort allt ont, för att sen hälla salt i dina sår. Som du gjorde.

Can I?


When I'm down, down, down, can you pick me up?


I går va jag högst upp, imorgon är jag nedanför.

Har köpt nya skor, som är jättefina men jättejobbiga att gå i. Jag blir iallafall lång och det känns galet, fast bra. Jag drömmer jättekonstiga drömmar och drar min mobil på golvet i sömnen. Trött och förvirrad Ebba.

RSS 2.0