Du ville stanna, men den här stan va mer än du klarade av.

igår mådde jag bajs så jag gick hem från skolan, jag hamrade till kents platta röd på träslöjden och ville dö. såhär så jag ut med.

Så länge folk tjänar pengar på jordens undergång är den inte särskilt nära.

mitt påsklov har varit så himla fint. jag har grillat och vart med fina människor hela tiden. de närmsta veckorna känns hoppfulla för en gångs skull. jag mår bra nu. även om jag ibland snubblar på mina egna fötter och gråter lite på kvällarna. men det blir bra. det vet jag ju.

Blås din vind ur din tro på att tron i sig själv räcker till.


man måste ha skadat för att hamna i böckerna.

ibland gillar jag hässleholm. på våren är det ganska fint.

Om jag hade lite kraft för att ge dig, om jag hade lite hjärta att dela med mig.

såhär såg jag ut i måndags.

Vi måste rensa upp i skiten, bland bovar och banditer.

julia är fin. vi har gjort massa fina saker på lovet.
det finns ett jättestort träd på stan fullt med fjädrar. det var fint. ibland är hässeholm rätt fint.

Det snurrar i min skalle.

hej hopp och allt sånt där, jag lever och det är sol. det är myyycket sol och vaarmt. påsk och så med. fint. allt är himla fint. ska grilla med finaste vännerna på fredag och det ska bli awesome. grattis igen och i efterskott ellika, du är bäst puss! sen tänkte jag lägga upp lite bilder med. hihi. puss!

▲ ▲ ▲


Please put me to sleep, if there's room beneath your feet.

source
vill vara någon helt annan. har påsklov.

Aprilhimlen.

Känner inte av att jag blivit dumpad. Gjorde det de första dagarna, men sen bestämde jag mig för att i slutändan kommer det ändå alltid bli jag kvar. Hur jag än vrider och vänder på det. En boll är alltid rund. Det finns inga kanter. Och precis så är det, jag kommer alltid stå kvar själv, hur jag än vrider och vänder på det.
---
Sakta tickar klockan och dagarna rusar iväg. Idag är det 49 dagat till Siesta och på fredag ska Ellika ha födelsedagsfest. Sen ska jag träffa min efterlängtade Julia och sen är det lov. Och livet rullar på, även om jag inte får några kyssar eller kramar så klarar jag mig. Jag är stark, och jag vet det. Det kommer någon ny, och det vet jag. För inget är egentligen seriöst när man är 14 och kär. För lågan slocknar. Och när elden falnar, men fortfarande glöder känner jag alltid att det kommer ta slut. Slutet gör ont i mig men det kommer en ny början och ännu fler slut.
--
Jag är vithårig och det känns bra. Det känns nytt. Det känns jag. Jag vill hitta mig själv igen efter all min vilsenhet och mitt trevande efter vad som gör mig lycklig. Och det är mina vänner och min familj. Och festivaler och konserter. Musiken och Håkans ord.
--
Jag och pappa ska spela in en låt. Den ska upp på spotify med. Det är så jäkla nervöst men jag hoppas att folk kanske uppskattar den jag är mer då. Kanske jag blir accepterad som jag är och inte behöver spela mer. Men jag har lärt mig, att man aldrig ska ha för stora förhoppningar.

Fast du alltid missfärgar din tvätt är du den vackraste jag sett.

jag igår. idag regnade det och det var inte det minsta fint. mår bra nu. mitt hår är gult. ska gå till frisören imorrn och prata med henne. matilda är fin och tack alfred för stödet.

Vi ska bilda känsloklubben och bilda känslor maximalt.

idag har jag varit i kyrkan och tatt kort, blivit stoppad av polisen, sågat och lyssnat på håkan. fin dag. puss.

R O B Y N

så-jäkla-snygg. dööör.

Det överexponerade gömstället.

köpte nya brills idag. och en gitarr för tvåhundrafemtio kronor. nu har jag 14 kr på mitt konto. känns förjävligt.
bob hund nya album är fint.

This is who i am or was and always be.

är så himlans nöjd, lite lila just nu bara men det går bort. ååh jag ääälskar det. ska vara med mina trojanska hästar ikväll, ska bli toppen. jag har världens bästa frisör, bara så ni veet. ska fixa bättre bild, men tänk er typ robyn korsat med september. haha.

RSS 2.0